06 iunie 2006

Răşinari

Nu am fost la Răşinari ca să vedem casa lui Goga sau Cioran ori împrejurimile Sibiului. Nici ca să vedem oamenii, casele şi străzile. De fapt, am fost să ne vedem pe noi înşine într-un alt decor de o mie de ori mai frumos ca Bucureştiul. Mai ales că prin camera foto e mult mai uşor să-i vezi pe ceilalţi un pic mai fericiţi. De fapt, îi poţi vedea cum vrei... e aparatul tău, nu-i aşa ?











3 Comments:

Blogger boyarul said...

Am fost si eu prin Rasinari si am intalnit oamenii de aici. Insa o parte din ei mi-au lasat impresia unor ingamfati notorii, lipsiti de arta comunicarii.

23:01  
Blogger George Tatu said...

Intradevar oameni de acolo au un fel de a fi cam inganfati,dar sunt gata sa te indrume si ajute.Nu le putem reprosa ca sunt rai.In cele locuri nu de putine ori m am simtit privit indelung , o fi fost ca eram in pantofi si aveam la mine doar o umbrela lunga,luata de la baile felix :) .Locul e grozav, si daca aveti sansa sa urcati pe dealul semet ce-l strajueste va ve-ti bucura de o priveliste superba si chiar sa vedeti in departare sibiul.Vreau si eu poze de acolo. geotatu2001@yahoo.com

22:23  
Anonymous Anonim said...

se scrie "va veti bucura" in frumoasa limba romaneasca... ce-ati facut la scoala, fratilor?

11:15  

Trimiteți un comentariu

<< Home